请登录后使用此功能。 您可以使用此功能将商品添加到您的收藏列表。
关闭
您已经添加该商品到您的收藏列表。 查看我的收藏
关闭
从您收藏列表中删除此商品。
关闭
请登录后使用此功能。 您可以使用此功能将公司添加到您的收藏夹列表。
关闭
这家公司已成功添加。 查看我的收藏
关闭
这家公司已从你的收藏夹列表中删除。
关闭
请登录后使用此功能。 您可以使用此功能将公司添加到您的询问车。
关闭
这家公司已被添加到您的询问车。
关闭
这家公司已从询价车中删除。
关闭
该商品已被添加到您的询问车。
关闭
该商品已经从您的询价车中删除。
关闭
商品/公司已达到添加至询价车的数量。
关闭
CIPTA SUCCESS MARKETING
CIPTA SUCCESS MARKETING
Featured Merchant SSM
60198123025
地区:

森美兰 芙蓉

商业性质:

商家 生产厂家 提供者

相关分类:

饮料 咖啡

标签:

Kopi Susu Kambing

CIPTA SUCCESS MARKETING - Cipta Success Marketing (CSM) menghasilkan produk susu kambing terbaik di Malaysia. Syarikat kami terletak di Seremban, Negeri Sembilan.

CIPTA SUCCESS MARKETING

CIPTA SUCCESS MARKETING

最新消息

更多
CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) merupakan syarikat pengilang dan pengedar produk minuman berasaskan susu kambing. Perniagaan syarikat telah diterajui lebih daripada 10 tahun. CSM ditubuhkan pada bulan Mac 2005 dan 100 peratus hak milik penuh bumiputera Islam. Syarikat kami berlokasi di Kompleks Kilang SME Bank Seremban, Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Taman Perindustrian Ringan Tun Dr. Ismail, 70200 Seremban, Negeri  Sembilan.

Jenama Tok’Ali merupakan jenama minuman kesihatan yang dihasilkan oleh CSM yang mengandungi pelbagai perisa. Dengan hasil kejayaan dan permintaan penjualan yang tinggi dari pelanggan maka CSM turut membuka peluang kepada syarikat kontrak pengilang (OEM) atau individu yang berminat untuk menjalankan perniagaan serta mengeluarkan produk minuman jenama mereka sendiri sekaligus dapat membantu bumiputera meningkatkan status ekonomi mereka.

Keseluruhan produk yang dihasilkan mempunyai tarikan dan keunikan yang tersendiri. Bahan utama yang digunakan dalam setiap produk adalah daripada susu kambing asli tulen diperolehi daripada kilang pemprosesan terkenal di Holland berkonsepkan mesra alam serta dijamin bebas daripada bahan kimia berbahaya dan tiruan. Selain itu, susu kambing kami adalah 100% organik.

Syarikat telah mendapat Pensijilan HALAL pada Jun 2012 daripada Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan (JAKIM) dan juga Pensijilan MeSTI daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

Susu kambing mempunyai banyak khasiat dan antaranya adalah menguatkan tulang, tingkatkan kecekapan pengambilan nutrien, tingkatkan metabolisma badan, kesihatan jantung, meningkatkan sistem imuniti badan, mencepatkan pertumbuhan, dan lain-lain.

Kini, syarikat berusaha mendapatkan khidmat nasihat daripada agensi dan jabatan kerajaan bagi meningkatkan kualiti dan mutu produk Tok’ Ali agar mampu mendominasi pasaran tempatan berikutan syarikat masih baru dan memerlukan sokongan sepenuhnya dari semua peringkat terutamanya jabatan kerajaan.


VISI

Menjadi sebuah syarikat yang bertaraf dunia dalam menyediakan produk-produk minuman yang berkualiti.


MISI

Memacu kecemerlangan syarikat dengan kualiti produk dan kejayaan inovatif serta memberi perkhidmatan terbaik kepada pengguna dan juga rakan niaga dalam perniagaan.
总办事处

CIPTA SUCCESS MARKETING
Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Kawasan Industri Ringan Tun Dr Ismail, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

电话:

邮件:
网址: https://www.csm2u.com.my
网址: https://csm2u.newpages.com.my/
网址: http://csm2u.n.my/
网址: http://csm2u.newstore.my/

1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start

游览 : 首页 - 分类 - 公司 - 地区 - 标签 - 商品 - 消息与促销 - 工作征聘 - 手机版 - 谷歌 - 搜索引擎优化结果

All Shop List from NEWSTORE in Malaysia

  • MY 539
  • US 500
  • CN 38
  • SG 17
  • NL 7
  • RU 7
  • ID 5
  • HU 4
人 在线
Brochure
Download
Our PackageContact Us