Please login to use this feature. You can use this feature to add the product to your favourite list.
Close
You have added this product to your favorite list. Check My Favourite
Close
You have removed this product from your favourite list.
Close
Please login to use this feature. You can use this feature to add the company to your favourites list.
Close
This company has been added successfully. Check My Favourite
Close
This company has been removed from your favourite list.
Close
Please login to use this feature. You can use this feature to add the company to your inquiry cart.
Close
This company has been added to your inquiry cart.
Close
This company has been removed from your inquiry cart.
Close
This product has been added to your inquiry cart.
Close
This product has been removed from your inquiry cart.
Close
Maximum number of Product/Company has been reached in inquiry cart.
Close
PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN
PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN SA0529490-X
Business
Hours
Monday - Sunday 10:00 AM - 10:00 PM
Open Closed
SSM
601121736728
Business Nature:

Services

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN - Kami pakar dalam rawatan gangguan jin, gangguan saka, terkena sihir, santau, badi, buang susuk, histeria, kerasukan dan lain-lain.

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN

Latest Products

More Products
Alhamdulillah...

Segala puji dan setinggi kesyukuran kami panjatkan ke hadrat Allah SWT... Pemilik dan Pengatur sekalian Alam. Tiada lain yang layak kami sembah dan tempat kami mohon pertolongan dan pengharapan selain Mu Ya Allah.
KepadaMu kami menyembah, kepadamu jua kami mengabdi diri dan memohon pertolongan.

Selawat dan Salam buat kekasih yang dirindui.. Dirimu insan agung menjadi ikutan kami dan umat sepanjang zaman, Nabi Muhammad S.A.W. Mudah mudahan kami dan pembaca ruangan ini, dikurniakan syafaat darimu di akhirat nanti. Dirimu insan agung dan mulia yang amat kami rindui.

Kepada seluruh ahli keluarga Baginda, para sahabat yang mulia yang bersama baginda dalam perjuangan menegakkan kalimah suci bagi memakmur dan memberi kebaikkan pada mahluk dibumi.. Sesungguhnya kalian menjadi inspirasi kepada kami, dalam perjuangan membatu masyarakat, bangsa dan tanahair tercinta bagi mencapai kesejahteraan rohani dan jasmani agar dapat melaksanakan peranan sebagai khalifah dan beribadah dengan sempurna.

Buat guru-guru yang kami sayangi, setiap aliran ilmu yang dirimu alirkan, mudah mudahan ganjaran amal baik terus Allah berikan buat kalian dan syurga sebagai balasan kami doakan.

Buat insan teristimewa yang membawa peranan seorang ayah atau pun bapa... Sesungguhnya pengorbanan kalian dan menggalas tanggungjawab sebagai ketua keluarga, menjadi asas kekuatan dalam kehidupan keluarga. Teruskan perjuangan sebagai khalifah yang didambakan oleh wanita yang bergelar isteri...

Buat insan penyayang yang bergelar Wanita @ Ibu... Kalian adalah pelindung... pendidik... pencorak anak-anak untuk generasi dan dunia pada masa hadapan. Segala jerih payah dalam menumpahkan kasih sayang terhadap anak anakmu.. Pastinya mendapat ganjaran baik yang tiada taranya disisi manusia yang diberikan oleh Allah SWT.. Dirimu kan dikasihi.. disayangi.. dirindui oleh semua anak anakmu untuk selama lamanya.

Buat generasi anak muda... Kalian pemimpin masa hadapan.. Kalian bakal mewarisi dunia dan bakal mencoraknya. Jadi Al-Quran dan As-Sunnah sebagai panduan dalam mencorakkan dunia yang lebih baik pada masa hadapan.

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN yang dikendalikan oleh Rahman Consultancy merupakan Perunding Profesional, Pakar dalam membantu menangani masalah berkaitan Rohani dan Jasmani kepada seluruh rakyat Malaysia dan luar negara bagi mencapai kehidupan yang sejahtera dari segi rohani dan jasmani, seterusnya dapat menjalani kehidupan yang lebih baik dan sempurna.

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN merupakan instutusi perundingan profesional yang menyediakan khidmat sokongan bagi membantu pesakit khususnya dalam membantu dan sebagai jalan ikhtiar bagi merawat penyakit yang dihadapi agar pesakit atau ahli keluarga tidak berputus asa dalam mencari penawar terhadap musibah yang sedang dihadapi.

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN mengalu alukan seluruh rakyat Malaysia untuk mendapatkan rundingan dan rawatan bersama kami. Ianya juga merupakan sebagai sokongan kepada rawatan moden (Allopati) kepada mereka yang sedang menjalani rawatan diklinik ataupun hospital ketika ini (sekiranya sedang menjalani rawatan). Sekiranya anda belum membuat sebarang rawatan moden dimana mana klinik dan hospital, atau belum mwnemui penyembuhan dari rawatan yang telah dijalankan sebelum ini, PUSAT RAWATAN AR-RAHMAN sedia untuk membantu anda.

Mudah mudahan, sekelumit ilmu yang telah Allah SWT Anugerahkan kepada kami, dapatlah kiranya kami membantu anda kepada penyembuhan dan seterusnya dapat menjalani kehidupan dengan lebih baik.
In shaa Allah
Dengan Izin Allah.

Daripada Jabir bin Abdullah, dari Nabi SAW  telah bersabda (yang bermaksud) : '' Tiap-tiap PENYAKIT itu (ADA) UBATNYA. Apabila MENEPATI UBAT TERHADAP PENYAKIT tersebut, maka SEMBUHLAH DENGAN IZIN ALLAH.'' (HR Muslim dan Ahmad)

Sabda Rasulullah SAW (yang bermaksud) ''ALLAH menurunkan PENYAKIT dan menurunkan pula UBATNYA, DIKETAHUI OLEH YANG MENGETAHUI DAN TIDAK AKAN DIKETAHUI OLEH ORANG YANG TIDAK MENGERTI.'' (HR Al-Bukhhori dan Muslim)

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN.

Kami sedia membantu anda.

Main Office

PUSAT RAWATAN ISLAM AR-RAHMAN (SA0529490-X)
No. 03-09, Kenwingston Square Garden, Persiaran Bestari, Cyber 9, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia.

Tel:

Email:
Website: https://www.arrahman.com.my
Website: https://arrahman.newpages.com.my/
Website: http://arrahman.n.my/

Browse by : Home - Classifieds - Companies - Location - Tags - Products - News & Promotion - Job Vacancy - Mobile Website - Google - SEO Results

All Shop List from NEWSTORE in Malaysia

  • US 631
  • MY 146
  • CN 36
  • JP 18
  • DE 7
  • RU 4
  • ID 4
  • TR 3
People Online
Brochure
Download
Our PackageContact Us