My Company Need a Website with SEO!
TDO Company Website RM 2544
Android App RM 848
IOS App RM 2120
Call Us
Jershima Integrated Sdn Bhd
Jershima Integrated Sdn Bhd

Jershima Integrated Sdn Bhd - Laman Web Rasmi Jershima Integrated Sdn Bhd, JERSLIN :: OFFICIAL WEBSITE :: www.jerslin.com.my

Jershima Integrated Sdn Bhd

Jershima Integrated Sdn Bhd

Latest Products

More Products

Latest News

More
JERSHIMA INTEGRATED SDN BHD telah ditubuhkan pada 24 haribulan April 2009 dan adalah 100% milik Bumiputera. Syarikat ini merupakan kesinambungan kepada Jershima Agency dan Jershima Enterprise yang masing- masing ditubuhkan pada 2006 dan 2008.

Perniagaan ini ditubuhkan adalah bagi mengeluarkan produk kosmetik dan kesihatan berasaskan herba.

Di samping itu, syarikat juga menjalankan aktiviti-aktiviti perniagaan di dalam bidang terapi saraf, reflexsology, urutan tradisional, urutan/jamu selepas bersalin serta perkhidmatan sauna.  Perniagaan ini turut berkembang dalam sektor pertanian, perkilangan, import eksport,pemasaran dan perubatan kosmetik di peringkat global.

Berdasarkan gandingan pengurusan yang berdedikasi, berpengalaman dan kakitangan yang produktif, syarikat kami berharap akan dapat menonjolkan produk keluaran syarikat kami di seluruh Malaysia dan ke peringkat antarabangsa.

Visi syarikat

Jershima Integrated Sdn Bhd mempunyai visi untuk menjadi sebuah syarikat Bumiputera yang menghasilkan produk pelbagai guna yang kompetitif dan inovatif untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagian khususnya di Malaysia dan pasaran global.


Misi

Misi utama syarikat adalah sebagai pemangkin untuk menghasilkan produk-produk baru dan inovatif, memberikan perkhidmatan yang terbaik dan menepati kehendak pengguna untuk faedah manusia bagi peningkatan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman.
Main Office

Jershima Integrated Sdn Bhd
12, Jalan Permatang 1, Taman Desa Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia.

Tel:
Fax:

Email:
Website: http://www.jerslin.com.my

Browse by : Home - Classifieds - Companies - Location - Tags - Products - News & Promotion - Job Vacancy - Mobile Website - Google - SEO Results

People Online