Ads
AdsNEWPAGES AD
  • Bannerking Sdn Bhd Goh Trademark PLT City Mart Sdn Bhd Heat Press Mart Sdn Bhd Oak Leaf Printing & Advertising Oak Leaf Printing & Advertising Oak Leaf Printing & Advertising Oak Leaf Printing & Advertising
请登录后使用此功能。 您可以使用此功能将商品添加到您的收藏列表。
关闭
您已经添加该商品到您的收藏列表。 查看我的收藏
关闭
从您收藏列表中删除此商品。
关闭
请登录后使用此功能。 您可以使用此功能将公司添加到您的收藏夹列表。
关闭
这家公司已成功添加。 查看我的收藏
关闭
这家公司已从你的收藏夹列表中删除。
关闭
请登录后使用此功能。 您可以使用此功能将公司添加到您的询问车。
关闭
这家公司已被添加到您的询问车。
关闭
这家公司已从询价车中删除。
关闭
该商品已被添加到您的询问车。
关闭
该商品已经从您的询价车中删除。
关闭
商品/公司已达到添加至询价车的数量。
关闭
N Garden Sheds Enterprise
N Garden Sheds Enterprise JM0621850-U

Program 6P mula 1 Ogos

01-Aug-2011

KUALA LUMPUR 12 Julai – Program Penyelesaian Menyeluruh Pendatang Asing Tanpa Izin atau Program 6P yang ditangguhkan untuk sementara waktu akan mula dilaksanakan pada 1 Ogos ini.

Ketua Setiausaha Kementerian Dalam Negeri, Tan Sri Mahmood Adam berkata, perubahan tarikh itu bertujuan memberi ruang kepada kementerian dan Jabatan Imigresen melaksanakan Program Pendaftaran Biometrik Pekerja Asing Yang Sah terlebih dahulu bermula esok sehingga 31 Julai ini.

Katanya, tujuan program tersebut diberikan perhatian terlebih dahulu adalah untuk menangani isu berhubung tindakan pekerja asing sah yang merancang melarikan diri daripada majikan asal untuk menyertai Program 6P.

“Menerusi pelaksanaan Program Pendaftaran Biometrik Pekerja Asing yang sah ini juga, pihak imigresen berupaya mengenal pasti pekerja asing sah yang telah lari daripada majikan termasuklah mereka yang telah membuang dokumen pengenalan diri dan menukar dengan dokumen identiti baru.

“Dalam kes seperti ini, mereka (pendatang asing yang sah) yang dikenal pasti melakukannya tidak akan dibenarkan menyertai program pemutihan dan akan dinasihat supaya kembali kepada majikan asal atau dihantar pulang menerusi program pengusiran,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Semalam, Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, Program 6P akan ditangguhkan seketika sehingga segala urusan berkaitannya dipastikan sempurna dan mampu menjadikan proses tersebut berjalan lancar.

总办事处

N Garden Sheds Enterprise (JM0621850-U)
169A, Jalan Seri Impian 1, Taman Impian Emas, Skudai, 81300 Johor.

电话:
传真:

邮件:
网址: http://www.ngardensheds.com
网址: https://ngarden.newpages.com.my/
网址: http://ngarden.n.my/

1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start

游览 : 首页 - 分类 - 公司 - 地区 - 标签 - 商品 - 消息与促销 - 工作征聘 - 手机版 - 谷歌 - 搜索引擎优化结果

All Shop List from NEWSTORE in Malaysia

  • US 429
  • CN 364
  • FR 281
  • MY 196
  • RU 37
  • IE 18
  • SG 10
  • IN 7
人 在线
Brochure
Download
Our PackageContact Us